Idioma: Catalán

Lo mejor está por llegar!

El millor encara està per arribar!

 

Benvolgut, benvolguda,

 

Els darrers mesos han vist grans millores i reformes al CEM PARCdelGARRAF i al CMES ESPORTIUlaPISCINA. Destaquen les actuacions fetes a la sala de fitness del Parc, que ha estat totalment renovada, la nova sala de Indoor Walking a l'Esportiu i l'estudi de Pilates al Parc, i el canvi de la deshumectadora i tot el sistema de producció de calor al Parc, aconseguint millorar notablement tant la qualitat dels equipaments, com la capacitat de prestar serveis esportius.

 

Però, el millor està encara per venir!

Renovem el compromís de continuar millorant les instal·lacions i implementant novetats, amb la il·lusió de posar a la teva disposició les millors instal·lacions esportives del Garraf, i els millors serveis, incorporant les novetats que ens ofereix el sector per millorar la teva experiència. 

 

Durant els mesos vinents, posarem en marxa les següents millores:

 

  • Millor sistema de tractament de l'aigua: més respectuós amb el medi ambient, més sostenible i més confortable, implantant la depuració per ultraviolats a la piscina gran de l'ESPORTIUlaPISCINA.
  • Millor Spinning: bicis noves amb fre magnètic en una sala renovada al PARCdelGARRAF.
  • Millor sala de fitness: més equipament, i nou paviment tècnic a la zona de pes lliure de la sala de fitness de l'ESPORTIUlaPISCINA.
  • Millor atenció al públic: renovarem la recepció de l'ESPORTIUlaPISCINA perquè sigui més moderna i funcional.

     

Tot esperant que aquestes actuacions t'il·lusionin, que et motivin per fer molt d'esport,  i que continuem gaudint de la teva confiança sent els teus centres esportius, rep una cordial salutació.

 

Ignacio Barbancho

Director 

CEM PARCdelGARRAF

CMES ESPORTIUlaPISCINA .