Idioma: Catalán

CAMPUS 2021

CAMPUS D'ESTIU KIDFIT 2021

 

 

Esport i diversió, a les millors instal·lacions!

 

CAMPUS KID FIT

Els nens i nenes del Campus KIDFIT del CEM PARCdelGARRAF fan activitats esportives a les nostres piscines, a les sales climatitzades i a les pistes de pàdel i d'atletisme, en grups reduïts i sota la supervisió i dinamització del nostre equip de monitors infantils i esportius. Moltes activitats es desenvolupen introduïnt l'anglés.


Enguany, la dofina MAR ens acompanyarà en les activitats i ens assessorarà en temes mediambientals!

 

Mar, la dofina que ve al Parc

 

- Pla PROTECT: apliquem un pla de seguretat amb tot un conjunt de mesures i protocols ( controls de temperatura, ratis reduïts, protocols d'higiene i prevenció, i desinfeccions freqüents entre moltes altres accions) perquè els nens i nenes comptin amb totes les garanties i gaudeixin d'una experiència KIDFIT plena i segura. A continuació t'enllacem alguns documents de la Generalitat relacionats amb el pla de seguretat, clicant al nom els podràs consultar i descarregar: DECLARACIÓ RESPONSABLE , LLISTAT DE COMPROVACIÓ DE SIMPTOMES i PLA D'ACTUACIÓ 

 

- El nostre campus es desenvolupa en espais a l'aire lliure i/o de grans dimensions.

 

- T'informarem de tots els canvis donats per les autoritats i institucions.


 

Descarrega't el fulletó informatiu, clicant AQUÍ

 


El full d'inscripció, el trobaràs clicant AQUÍ: imprimeix i omple a casa, i porta'l a recepció per fer la incripció, faràs la gestió més àgil!

 


Data

Del 28/6 al 10/9. Dilluns a divendres (laborables) en torns setmanals.

 


Edat

3* a 15 anys. *Nascuts abans de l’1 de juny de 2018.

 


Lloc

CEM PARCdelGARRAF, Ronda Ibèrica 60.

 


Horari

9.00 - 13.30h, amb possibilitat d’acollida des de les 8h, i també de 13.30 a 14.00h. Opció de dinar amb monitoratge (fins a les 15h, juny, juliol i setembre) o dinar + tarda + Enjoy English Afternoon (fins a les 17h, juny i juliol).


 

Documentació necessària

- Fotocòpia de la cartilla de la Seguretat Social de l’inscrit i import de l’activitat.

- Declaració Responsable: l'hauràs de lliurar a recepció el primer dia de l'activitat. La trobaràs clicant AQUÍ , i també la pots recollir a recepció.


 

Inscripcions obertes des del 24/04 (ex-campistes des del 12/04).


 

 

Places limitades. Info i reserves al CEM PARCdelGARRAF. Segueix les novetats del campus a Instagram /Campus_KidFit_Parcgarraf

 

CAMPUS 2021