Idioma: Catalán

CURSETS DE NATACIÓ INTENSIUS D'ESTIU 2020

 

 

Aquest estiu els teus fills i filles TAMBÉ s'ho passaran d'allò més bé als cursets intensius de natació.

Descarrega't el fulletó informatiu, clicant AQUÍ . Hi trobaràs els horaris i el preu, i el podràs consultar i compartir! 
 

Enguany seguint les instruccions de l'Ajuntament de Vilanova, hem posat en marxa un sistema de reserves que t'evitarà a tu i als professionals que hi intervenen, desplaçaments innecessaris. Les inscripcions es faran exclusivament, fins que es puguin gestionar des dels centres des del dia 17/06 en endavant, en una plataforma on line que hem posat en marxa, i des d'ara mateix, POTS FER LA TEVA INSCRIPCIÓ I ASSEGURAR-TE LA PLAÇA! Quan poguem tornar a atendre’t en persona, també continuarà funcionant la plataforma de reserves a la web, atès que creiem que és una millora en el servei. Un cop inscrit/a, en cas que canceli's voluntariament amb més de 7 dies d'antelació respecte l'inici del servei o no es realitzes el servei per no arribar al mínim d’inscripcions per grup, els imports abonats es reemborsarien íntegrament.
 
Pla PROTECT: aplicarem un pla de seguretat amb tot un conjunt de mesures i protocols ( controls de temperatura, ratis reduïts, protocols d'higiene i prevenció, i desinfeccions freqüents entre moltes altres accions) perquè els nens i nenes comptin amb totes les garanties i gaudeixin d'una experiència a l’AIGUA plena i segura.
 
Sabem que les condicions marcades per les institucions sanitàries, són molt restrictives , vetllant així per a una millor seguretat per als nostres clients, i per a nosaltres mateixos.
És per això que hem reduït tant el volum d'oferta, com les ràtios de treball (màxim 8 alumnes per grup), tenint com a prioritat la seguretat i el benestar dels vostres fills i filles, i dels nostres treballadors. 
 
Tot seguit t'expliquem el funcionament de protocol que aplicarem, per tal d'evitar riscos i contacte amb altres. Malgrat la situació que estem vivint actualment, volem oferir-vos la possibilitat que els vostres fills i filles puguin continuar gaudint del medi aquàtic, millorant els seus coneixements de la natació:
 
·       Els cursetistes hauran de portar la mascareta higiènica posada en el moment de ser recollits pel seu monitor/a. Aprofitem per recordar-vos que com en tots els cursets de natació, caldrà que porti casquet de bany, xancles de piscina pels desplaçaments interiors, tovallola i/o barnús i recomanables, les ulleres de natació (degut a la situació actual, no podrem deixar en préstec cap material a la instal·lació).
·       Els serveis seran d'1 hora, des de la recollida dels alumnes a l'entrega dels mateixos. 
·       Dins aquesta hora, seran els monitors qui recolliran als alumnes a l'entrada de la instal·lació, i aniran amb ell/ella al vestidor on s'hauran de canviar de roba (millor si ja venen amb el banyador posat sota la roba de carrer). 
·       Un cop canviats, entraran a la piscina, i iniciaran el servei de natació. El monitor/a farà mantenir les pautes de seguretat, i adaptarà les activitats per a garantir-les (distància de seguretat, no contacte físic entre ells/elles, control del material utilitzat, etc).
·       Quan acabem l'activitat, els/les alumnes es dutxaran individualment a les dutxes interiors de la piscina, sense sabó, per a traure'ls el clor de la pell.
·       Tot seguit, serà el monitor/a qui tornarà a acompanyar als alumnes al vestidor, i seguirà vigilant per al respecte de les normes de seguretat (aconsellem que els alumnes vinguin amb roba fàcil de posar i treure, i que siguin autònoms per a fer-ho).
·       Un cop vestits i recollit el vestidor, el/la monitor/a desinfectarà el vestidor amb el producte adient(en cas de no donar-li temps, ho farà el/la socorrista), i acompanyarà al grup de nou a l'entrada de la instal·lació, per a lliurar-los als pares/mares.
·       Els grups de natació que podem oferir són per a nens i nenes a partir de 6 anys, que tinguin acreditat mínim el nivell VERD, per a garantir la seguretat tant dels alumnes com dels treballadors.
·       Mantindrem el mateix nivell que s’ha cursat aquest 2019-2020.
·       El control dels nivells requerits per a la participació en els cursets, es farà una vegada feta la inscripció. Si us plau, respecteu els nivells.

I et reiterem que si, per motiu de les noves mesures de funcionament que se'ns marquin des d'administració, l'activitat no es desenvolupés, o hi hagués canvis rellevants, també t'informarem, i si així ho vols, et farem el reemborsament de la reserva feta, pel mateix mitjà de pagament en què la vas abonar originalment.
 

INSCRIPCIONS:

Ara et pots assegurar la teva plaça, FES LA PREINSCRIPCIÓ AQUÍ 

Llegeix primer les instruccions AQUÍ. 

 

Inscripcions obertes. Places limitades. Si tens qualsevol dubte, envia'ns un mail a info@esportiulapiscina.cat .