Idioma: Catalán

PROTOCOLS COVID CURSETS ESPORTIUlaPISCINA

CURSETS SEGURS!


Als nostres cursets, els vostres fills i filles continuaran gaudint del medi aquàtic, millorant els seus coneixements de la natació, en un entorn segur.

 

Documentació de la Generalitat:

 

- Declaració Responsable: cal omplir-la, imprimir-la i lliurarla al centre el primer dia d'activitat. També la tindrem disponible a la recepció del centre. Clica AQUÍ

 

- Llistat de comprovació de símptomes: clica AQUÍ

 

- Pla d'actuació davant un possible positiu: clica AQUÍ

 

Tot seguit us expliquem alguns punts del protocol que apliquem i que requereixen de la col·laboració de tothom. Moltes gràcies per anticipat!
- El primer dia de l’activitat, caldrà que ens entregueu a recepció la Declaració Responsable (la trobareu al QR i a recepció).
- Acompanyants:
· TARONJA I VERD: Entraran sense familiar acompanyant. Cal ser a la porta principal d’accés 15 minuts abans de l’inici de l’activitat. Els monitors recolliran als alumnes a l'entrada de la instal·lació i els portarà al vestidor de grup designat. Un monitor/a es quedarà amb cada grup supervisant, i els cursetistes es canviaran de roba. Recomanem que vinguin amb el banyador ja posat sota la roba de carrer. 
 
· POP, PEIX I DOFI: Màxim UN acompanyant, que portarà el nen/a al vestidor de grup designat (tindreu la info a recepció). La recollida dels cursetistes es farà al mateix vestidor de grup.
· RESTA DE GRUPS: Faran servir els vestidors d’abonats, sense acompanyants. Recordeu portar un cadenat per tancar l’armariet.
- Els cursetistes i el/la acompanyant en cas que hi hagi, hauran de portar la mascareta posada en tot moment, seguint les indicacions del monitor/a i de la normativa vigent de les autoritats sanitàries. 
- Els cursetistes cal que portin casquet de bany, xancles de piscina pels desplaçaments interiors, tovallola i/o barnús i recomanables, les ulleres de natació. Si us plau, tingueu en compte que a causa de la situació actual, no podrem deixar en préstec cap material a la instal·lació.
- Un cop canviats, entraran a la piscina, i iniciaran el servei de natació. El monitor/a farà mantenir les pautes de seguretat, i adaptarà les activitats per a garantir-les (distància de seguretat, no contacte físic entre ells/elles, control del material utilitzat, etc.).
- Quan acabem l'activitat, els/les alumnes que fan servir vestidor de grup, es dutxaran individualment a les dutxes interiors de la piscina, sense sabó, per a esbandir el clor de la pell (petits fins verds).
- El monitor/a portarà de tornada els alumnes al vestidor, i seguirà vigilant perquè es respectin les normes de seguretat (aconsellem que els alumnes vinguin amb roba fàcil de posar i treure, i que siguin autònoms per a fer-ho).
-Un cop vestits i recollit el vestidor, el/la monitor/a acompanyarà al grup a l'entrada de la instal·lació, perquè siguin recollits pels pares/mares. Es desinfectarà el vestidor amb el producte adient. 
SIMPTOMES COVID I/O RELACIONATS
Si algun/a cursetista té símptomes compatibles amb la COVID-19 no pot assistir a classe. Disposeu d’un llistat de comprovació de símptomes escanejant el QR. Si el/la cursetista o algun/apersona amb contacte directe amb ell/a, donés positiu, haureu d’informar al centre.  
 
Comptem amb la vostra col·laboració i us agraïm la vostra comprensió!