Idioma: Catalán

Ens integrem a BPXport!

 

Engeguem una nova i engrescadora etapa: PARCdelGARRAF i ESPORTIUlaPISCINA ens integrem a BPXport!

 
BPXport gestiona més de 40 instal·lacions esportives i serveis a tot el territori nacional, treballant tant amb administracions públiques com empreses del sector privat.     

Les primeres novetats ja estan en marxa:
 
·                 Polseres per entrar i sortir dels centres i fer gestions
·                 Una nova APP fàcil i amigable, que et servirà als dos centres amb una sola clau d'acces, i on podràs fer les teves reserves d'activitats dirigides i diverses gestions.
·                 Quioscos (pantalles interactives per fer tràmits): a l'entrada dels centres per fer superfàcilment les teves reserves, i a l'entrada de les sales per marcar la teva assistència.
 
 
Què has de fer?
 
- Recollir la teva polsera al centre on estàs apuntada/t. Si encara no ho has fet, vine a recepció amb el teu carnet d'abonat. Te'l canviarem per la nova polsera.Si tens qualsevol dubte, consulta'ns a recepció si us plau.
 
- Estigues atent/a al mail! En els dies vinents rebràs un correu amb el teu usuari i contrasenya provisional per a la nova APP i per a la nova àrea de client de la web.
 
La polsera substitueix al carnet d'abonat i serveix per entrar i sortir dels centres. Si participes en una activitat dirigida, caldrà que la passis pels lectors que trobaràs a les portes de l'espai on es desenvolupi l'activitat.
 
I per a què serviran l'APP i l'àrea client de la web? En una primera fase podràs fer allà les teves reserves d'activitats i algunes gestions administratives. Les estem desenvolupant i adaptant i anirem ampliant les seves possibilitats.
 
Canviem, ens adaptem i creixem, mantenint la il·lusió i l'esforç perquè el PARC i l'ESPORTIU continuïn contribuint a millorar la teva qualitat de vida mitjançant l'esport, i que continuis VENINT I DEIXANT-TE CUIDAR.
 
Benvingudes i benvinguts a aquesta nova etapa!