Idioma: Catalán

FAQ'S COVID

(NOTA IMPORTANT: Com que la normativa del Procicat canvia ràpidament, la info d'aquesta pàgina pot no estar actualitzaca, si tens qualsevol dubte, si us plau consultan's)

 

 

- Què haig de portar per venir al Parc i a l'Esportiu?

 

Porta al Parc i a l'Esportiu

 

- Quines mesures heu pres com a instal·lació?

 

MesuresCovid

 

I des del 23/11, a més de renovar l'aire al 100% a tots els espais en tot moment, també l'higienitzem aplicant virucida que desactiva el Sars-Cov2

 

Aire Higienitzat

 

Cal portar mascareta?

Sí, des del 21/12 i fins a nou avís, cal portar mascareta en tot moment, excepte dins de les piscines i els hidromassatges.

 

Com entraré al centre?

Amb la nova targeta de proximitat. Quan vinguis per primera vegada, te la donarem a recepció.

 

- Hauré de fer alguna cosa diferent del que venia fent?

Netejar-te les mans amb els hidrogels que trobaràs a l'entrada de tots els espais, mantenir sempre que sigui possible la distància de seguretat i fer servir la mascareta en tot moment.  Podràs deixar a les sales una petita bossa amb les teves pertinences per facilitar que l'estada al vestidor sigui el més breu possible.  I ara més que mai, tovallola gran i sabatilles d'ús exclusiu pel gimnàs.

 

- Haig de reservar per entrenar a la sala de fitness o per anar a piscina individualment?

No, no cal reservar.  Podràs accedir lliurement, sempre que no superem l'aforament (normalment no hi haurà problema, tenim un aforament molt alt). Caldrà que complim les normatives i consells del centre (mascareta, tovallola gran, distància i neteja).

 

- Haig de reservar les classes d'activitats dirigides?

Sí.  Clica AQUÍ per obtenir una Guia Ràpida per fer les reserves a la web. I si necessites una guia més detallada, pas per pas, clica AQUÍ per una altre que t'explica tots els detalls.  Si et queda qualsevol dubte, consulta'ns a recepció.

 

- Es poden fer servir els vestidors i les dutxes?

Sí, es poden fer servir independentment de l'activitat que facis, però es demana que l'ús sigui el més ràpid possible. Si vens a fitness o a activitats dirigides en sec, podràs deixar a les sales una petita bossa amb les teves pertinences per facilitar que l'estada al vestidor sigui el més breu possible.  

 

- Com serà l'ús de les màquines de fitness?

Caldrà complir les normes per protegir-nos tots i totes: tovallola, distància i neteja. 

Tovallola gran obligatòria (si no la portes, en trobaràs de lloguer a recepció). Distància: ens mantenim separats, fent servir màquines alternes i si ens ajuda algú a fer exercici, caldrà que porti la mascareta posada. Neteja: punts blaus per tota la sala amb solució virucida i paper, perquè després de l'ús individual, deixis la màquina neta. 

I recorda que mentre hi hagi aforaments limitats, ens haurem de reservar la xerrada amb els companys per fer-la al TòniFiKat i així deixar l'espai lliure per altres persones que estiguin entrenant.

 

- Podrem nedar lliurement a la piscina?

Sí, respectant aforament i distàncies.  Caldrà que segueixi's les indicacions del personal de piscina i de recepció.

 

- Quantes persones màxim nedant per carril?

Començarem amb un límit de 2 o 3 nedadors per carril màxim en funció de l'ús que es faci, i el socorrista regularà la distribució per tota la piscina tenint en compte el tipus d'ús que li pugui donar cada nedador/ora.

 

- Deixareu material auxiliar de piscina? (suro, pull buoy, xurro...)

Sí, però amb unitats limitades. Serà desinfectat després de cada ús.  Caldrà que el deixis als cistells de desinfecció.


- Podrem fer servir les saunes, banys de vapor i dutxes de sensacions? 

Sí, tot está obert, respectant aforament i distàncies.  Caldrà que segueixi's les indicacions del personal de piscina i de recepció. 

 

- Què passa si em trobo un espai amb l'aforament complet?

Caldrà que t'esperis a l'entrada de l'espai a què surti algú, respectant mentrestant la distància de seguretat. Si necessites orientació, adreçat al personal. Tenim grans espais amb aforaments molt alts, no creiem que hi hagi problema.

 

- Podrè accedir al centre i als espais en qualsevol horari?

Sí, en general, sempre que no superem l'aforament (no hi ha problema, tenim un aforament molt alt).

Per desinfecció dels espais, vestidors i sala de fitness podrien estar breument tancats a l'ús per períiodes molt curts.  Si us plau consulta a recepció per tenir l'horari actualitzat.

Mentre hi hagi toc de queda, els centres tancaran a l'hora estipulada. Si us plau, consulta a recepció.

 

- Tindreu activitats infantils aquest estiu?

Sí, durant l'estiu hem tingut el Campus  KIDFIT (+ info AQUÍ) i Cursets de Natació Intensius (+ info AQUÍ ). Durant el curs escolar, tenim els cursets de natació de l'Escola Municipal de Natació (clica AQUÍ ). Ja estem treballant en la programació d'Estiu. Estigues atent als nostres mitjans de comunicació per estar informat/ada!