Idioma: Català

FAQ'S REAPERTURA

(NOTA IMPORTANT: Com que la normativa Covid va canviant, intentarem tenir la info actulitzada en aquesta pàgina, però no t'ho podem garantir, i per això et recomanem que si tens qualsevol dubte, ens truquis per resoldre'l)

 

Amb l'objectiu de resoldre totes les consultes que puguis tenir, i que ho veigs tot molt clar, aquí tens el recull de les preguntes més freqüents que estem responent sobre els nous habits i protocols.  Si desprès de llegir-les vols més info sobre algun aspecte en concret, estem a la teva disposició a les instal·lacions i als mails.

 

- Què haig de portar per anar al Parc i a l'Esportiu?

Porta al Parc i a l'Esportiu

 

- Quines mesures heu pres com a instal·lació?

MesuresCovid

 

I des del 23/11, a més de renovar l'aire al 100% a tots els espais en tot moment, també l'higienitzem aplicant virucida que desactiva el Sars-Cov2

Aire Higienitzat

 

Cal portar mascareta?

Des del 21/12 i fins a nou avís, cal portar mascareta en tot moment, excepte dins de les piscines i els hidromassatges.

 

Com entraré al centre?

Amb la nova targeta de proximitat. Quan vinguis per primera vegada, te la donarem a recepció.

 

- Hauré de fer alguna cosa diferent del que venia fent?

Netejar-te les mans amb els hidrogels que trobaràs a l'entrada de tots els espais, mantenir sempre que sigui possible la distància de seguretat i fer servir la mascareta en tot momentd.  Podràs deixar a les sales una petita bossa amb les teves pertinences per facilitar que l'estada al vestidor sigui el més breu possible.  I ara més que mai, tovallola gran i sabatilles d'ús exclusiu pel gimnàs.

 

- Haig de reservar per entrenar a la sala de fitness o per anar a piscina individualment?

No, no cal reservar.  Podràs accedir lliurement, sempre que no superem l'aforament (normalment no hi haurà problema, tenim un aforament molt alt). Caldrà que complim les normatives i consells del centre (tovallola gran, distància i neteja).

 

- Haig de reservar les classes d'activitats dirigides?

No és obligatori, però sí recomanable, especialment en les hores punta.  Clica AQUÍ per obtenir una Guia Ràpida per fer les reserves a la web. I si necessites una guia més detallada, pas per pas, clica AQUÍ per una altre que t'explica tots els detalls.  Si et queda qualsevol dubte, consulta'ns a recepció.

 

- Es poden fer servir els vestidors i les dutxes?

Sí, mantenint les distàncies de seguretat.  Et trobaràs adhesius als bancs indicant-te on t'has de posar per mantenir les distàncies.

 

- Com serà l'ús de les màquines de fitness?

Caldrà complir les normes per protegir-nos tots i totes: tovallola, distància i neteja. 

Tovallola gran obligatòria (si no la portes, en trobaràs de lloguer a recepció). Distància: ens mantenim separats, fent servir màquines alternes i si ens ajuda algú a fer exercici, caldrà que porti la mascareta posada. Neteja: punts blaus per tota la sala amb solució virucida i paper, perquè després de l'ús individual, deixis la màquina neta. 

I recorda que mentre hi hagi aforaments limitats, ens haurem de reservar la xerrada amb els companys per fer-la al TòniFiKat i així deixar l'espai lliure per altres persones que estiguin entrenant.

 

- Podrem nedar lliurement a la piscina?

Sí, respectant aforament i distàncies.  Caldrà que segueixi's les indicacions del personal de piscina i de recepció.

 

- Quantes persones màxim nedant per carril?

Començarem amb un límit de 2 o 3 nedadors per carril màxim en funció de l'ús que es faci, i el socorrista regularà la distribució per tota la piscina tenint en compte el tipus d'ús que li pugui donar cada nedador/ora.

 

- Deixareu material auxiliar de piscina? (suro, pull buoy, xurro...)

Sí, però amb unitats limitades. Serà desinfectat després de cada ús.  Caldrà que el deixis als cistells de desinfecció.


- Què passa si em trobo un espai amb l'aforament complet?

Caldrà que t'esperis a l'entrada de l'espai a què surti algú, respectant mentrestant la distància de seguretat. Si necessites orientació, adreçat al personal. Tenim grans espais amb aforaments molt alts, no creiem que hi hagi problema.

 

- Podrè accedir al centre i als espais en qualsevol horari?

Sí, en general, sempre que no superem l'aforament (no hi ha problema, tenim un aformanet molt alt).

Per desinfecció dels espais, vestidors i sala de fitness podrien estar breument tancats a l'ús per períiodes molt curts.  Si us plau consulta a recepció epr tenir l'horari actualitzat.

 

- Tindreu activitats infantils aquest estiu?

Sí, durant l'estiu hem tingut el Campus  KIDFIT (+ info AQUÍ) i Cursets de Natació Intensius (+ info AQUÍ ). Durant el curs escolar, tenim els cursets de natació de l'Escola Municipal de Natació (clica AQUÍ ).