Idioma: Català

Abonaments, seminaris i escola municipal de natació. Condicions i preus.

 

Tria el teu abonament!

Oferim quotes amb diferents horaris i segons la teva edat, perquè triïs la que més s'adapti a tu.  Sempre tindràs molts serveis inclosos, i al preu més econòmic possible.

 


Adult

Edat: de 16 fins a 64 anys.

 

Tot el Dia: accés il·limitat durant tot l'horari de funcionament, d'acord amb el calendari anual dels centres.

 

Matí + Cap de Setmana: sense límit d'hora de sortida, l'accés ha de ser de dilluns a divendres de 6.30 a 14.30h.  Els caps de setmana i els festius, no hi  ha restricció d'hora d'entrada.

 

Migdia  ( només ESPORTIUlaPISCINA ): sense límit d'hora de sortida, l'accés ha de ser de 12.30 a 16.00h.  Els caps de setmana i els festius, no hi ha restricció d'hora d'entrada.

 


Jove

Edat: de 14 fins a 15 anys.

 

GimJOVE: accés il·limitat durant tot l'horari de funcionament, d'acord amb el calendari anual dels centres.  Podràs fer natació lliure i les activitats dirigides que respecten el desenvolupament del teu cos.  Si us plau consulta a recepció.


Edat: de 16 fins a 25 anys.

  

Jove25: accés il·limitat durant tot l'horari de funcionament, d'acord amb el calendari anual dels centres.

 


+65

Edat: de 65 anys en endavant

Si tens 65 anys o més, gaudeix del Parc i de l'Esportiu a un preu encara més assequible.

 

Tot el Dia: accés il·limitat durant tot l'horari de funcionament, d'acord amb el calendari anual dels centres.

 

Matí + Cap de Setmana: sense límit d'hora de sortida, l'accés ha de ser de dilluns a divendres de 6.30 a 13.00h.  Els caps de setmana i els festius, no hi  ha restricció d'hora d'entrada.

 


Infantil 

Edat: de 5 a 13 anys

Els més joves de la casa poden gaudir de les piscines acompanyats d'un adult abonat, i tenen preus especials en moltes activitats.

 

Tot el Dia: accés a les piscines (queden excloses les d'hidromassatge) il·limitat durant tot l'horari de funcionament, d'acord amb el calendari anual dels centres.

 

 

Abonament familiar

Perquè tota la família gaudeixi dels beneficis de fer esport, et proposem una modalitat perquè els familiars de primer grau que conviviu en el mateix domicili tingueu un preu molt especial.

 

Col·lectius

També tenim modalitats especials per a persones en situació d'atur, pensionistes i empreses i col·lectius.  Si us plau, consulteu-nos en cada cas.

 

Matrícula (Inscripció)

És un pagament pels drets d'inscripció, que es fa només en el moment d'apuntar-te, i que només es perd en donar-te de baixa.

 

 

Per a més informació amb preus, descarrega´t el full informatiu .

 


 


ni-os-contentos-en-la-piscina-6-.jpgEscola municipal de natació

Trobaràs tota la informació a la secció ESCOLA DE NATACIÓ ( Entra AQUÍ )