Idioma: Català

Serveis i programes

T'agrada el fitness , el gimnàs , les activitats dirigides , la natació , el Pilates , vols trobar activitats infantils? Amb un horari de funcionament molt ampli, assessorament tècnic esportiu sempre disponible, instal·lacions amb equipaments i usos molt diversos, i un programa d'activitats dirigides amb més de 200 sessions per setmana, al PARC i a l'ESPORTIU trobaràs un servei fet per a tu, a la teva mida.

 

 

assessorament-fitness.jpg       Assessorament fitness

Trobaràs tècnics a la sala de fitness que t'assessoraran i et prepararan una rutina.

elp-salamarina.jpg Programa d'activitats dirigides

Segur que trobaràs la teva! Consulta AQUÍ el Programa d'Activitats.

curset-nataci-.jpg       Cursets de natació

Per a totes les edats, des dels 6 mesos, amb l'Escola Municipal de Natació. Més informació, clicant AQUÍ 

campus.jpg Campus KID FIT

De 3 a 15 anys, en les millors instal·lacions i amb els millors tècnics.  Més info, clicant AQUÍ

seminaris.jpgSeminaris

Cursets i seminaris de diverses temàtiques.  Consulta a recepció. 

ep-web-100.jpg Entrenador personal

A la sala, a l'aigua, Pilates... La millor opció per obtenir 100% de rendiment. + INFO AQUÍ

  

Assessorament tècnic a la sala de fitness 

A les sales de fitness del Parc i de l'Esportiu trobaràs tècnics altament qualificats que t'explicaran la tècnica correcta per fer els exercicis, el funcionament de les màquines i t'ajudaran en la teva progressió.

 

Activitats del programa d'activitats dirigides pels abonats i abonades

 

Les activitats d'entrenament cardiovascular tenen com a objectiu principal la millora del sistema cardiovascular i respiratori, indicades per disminuir el percentatge de greix corporal: Ciclo - BodyCombat - BodyJam - Sh'Bam - Interval - Zumba - Walking. Intensitat variable mitja-alta.

 

Les activitats de tonificació tenen com a objectiu principal la millora de la força, la resistència muscular i la composició corporal, mitjançant exercicis fàcils d'executar: Abdominals - Body Pump - G.A.C. Intensitat variable mitja-alta.

 

Les activitats d'entrenament mixt busquen tant la millora del sistema cardiovascular i respiratori com la millora de la força i resistència muscular, mitjançant la combinació d'aquests dos tipus d'exercicis. Per tant, la disminució de greix corporal i millora de la composició corporal són els objectius principals: T.B.C.(Total Body Conditioning) - Les Mills Tone, Gimball. Intensitat variable mitja-alta.

 

Les activitats d'equilibri cos i ment tenen com a principal objectiu el benestar i l'equilibri entre el cos i la ment. S'incideix en millorar la flexibilitat, la força relativa, la mobilitat articular, la propiocepció, l'equilibri i  la coordinació, donant èmfasi a la respiració i a la relaxació total: Body Balance - Estiraments  - Actius- Ioga - Postural - Pilates Bàsic - Gimball. Intensitat baixa-mitja.

 

Entrenament Funcional, CROSSELP, és el desenvolupament, mitjançant programes d'entrenament, dels conceptes d'anatomia funcional de manera pràctica. Tenint en compte que l'ésser humà es mou amb patrons de moviment multi articulars i  multi plànols. HIIT (High Intensity Interval Training) - Total Body - Func. GAC - Func. Cintura - Func. Abdominals.  Intensitat mitja-alta/molt alta.

 

Activitats coreografiades: l'important és el ball, el ritme i la diversió. Són també activitats amb exercicis principalment cardiovasculars i per tant "crema-calories": Zumba, Sh'bam, BodyJam.

 

AIGUA

 

AquaBÀSIC: Adreçat a persones amb POC DOMINI DEL MEDI AQUÀTIC. L'objectiu és treballar la coordinació, memòria, equilibri, flexibilitat, tonificació muscular de manteniment i la relació social. Treball d'intensitat suau-baixa.

 

AquaDANCE: Per a persones amb CERT DOMINI DEL MEDI AQUÀTIC. L'objectiu és treballar la coordinació, memòria, equilibri, ritme, resistència cardiovascular, tonificació muscular de manteniment i relació social. Treball d'intensitat moderada.

 

AquaTONO: Indicat per a persones amb BON DOMINI DEL MEDI AQUÀTIC. L'objectiu és treballar la tonificació dels diferents grups musculars. Treball d'intensitat moderada-alta.

 

AquaFITNESS: Adreçat a persones amb BON DOMINI DEL MEDI AQUÀTIC. L'objectiu és millorar la tonificació muscular, la resistència cardiovascular i l'agilitat en un ritme de treball constant. Treball d'intensitat moderada-alta.

 

Aqua TBC: Adreçat a persones amb BON DOMINI DEL MEDI AQUÀTIC. L'objectiu és treballar la resistència aeròbica , la tonificació muscular, la coordinació i la flexibilitat. Treball d'intensitat moderada

 

Activitats infantils 

Campus KidFIT per a nens i nenes de 3 a 15 anys, servei de parc infantil al Petit Parc, un espai perquè els teus nens estiguin ben cuidats mentre entrenes.

 

Serveis complementaris 

Armariets individuals amb cadenat, armariets per a objectes de valor, servei de tovallola de lloguer, bar restaurant al PARCdelGARRAF, solàrium amb gandules al PARCdelGARRAF, aparcament gratuït al PARCdelGARRAF 

 

Cursets de natació de l'Escola municipal de natació (segueix l'enllaç)

 

Normativa de funcionament dels centres CLICA AQUÍ