Idioma: Català

Instal·lacions

Més de 9.000m2 d'instal·lacions esportives, amb fitness, piscines, gimnàs i pàdel, perquè gaudeixi's de l'esport i la vida sana. La nostra missió és contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones mitjançant l'esport i les activitat relacionades amb la salut i el benestar. La titularitat del CEM PARCdelGARRAF i del CMES ESPORTIUlaPISCINA és municipal, i la inversió, gestió i explotació és privada, a càrrec de BPXport

 

1.300m2 de Piscines d'hivern i d'estiu. 

1.000 m2 amb 212 tipus d'activitats dirigides. 

840 m2 de Fitness. 

500 m2 de Spa. 

Pàdel, Spinning, Pilates...

 

Durant tot l'any, a més dels cursets de natació i de les activitats dirigides, organitzem tot un seguit d'activitats complementàries, com campus pels més joves, torneigs de Pàdel, servei de parc infantil, seminaris i moltes més, perquè gaudeixi's de l'esport salut de la manera que a tu t'agrada.

CEM PARCdelGARRAF

Fitness, pàdel i natació en les millors instal·lacions, amb fàcil accés i aparcament gratuït. 

 

4.500 m2 dedicats a l'esport i a la salut, i a tu i el teu benestar. Hi trobaràs la sala de fitness referent a la comarca, activitats dirigides per a tots els gustos i objectius, piscines per a gaudir de l'aigua i nedar, 8 pistes de pàdel, piscines exteriors, solàrium bar restaurant i un gran aparcament gratuït perquè accedeixis amb total conveniència al teu centre de fitness a Vilanova i la Geltrú.

Els espais del PARC

parcdelgarraf554x416.jpg

CMES ESPORTIUlaPISCINA

Fitness, natació i wellness, molt a prop teu! 


Al centre de Vilanova i la Geltrú, tens una instal·lació esportiva amb piscines i gimnàs perquè descobreixis a les seves piscines el plaer de la natació, i les bondats de l'aigua quan es tracta de fer-te sentir bé! I bé et sentiràs cuidant-te, tenint cura de tu i del teu cos a la gran i moderna sala de fitness, i a les sessions d'activitats dirigides (des de les més intenses fins a les més relaxants). Tot molt a prop, tot al centre, tot al teu centre, el CMES ESPORTIUlaPISCINA. 

 

I si el que busques és que tú o els teus fills aprenguin a nedar, el CMES ESPORTIUlaPISCINA és la seu de la millor escola de natació del Garraf: en aquestes piscines tots els nens i nens de Vilanova han aprés durant els últims 25 anys, de la millor manera, en les millors instal·lacions i amb els millors professionals, a nedar, gaudir i fer esport a l'aigua.

 

Els espais de l'ESPORTIUlaPISCINA

img-0278.jpg
 
Seguint aquest enllaç, trobaràs la NORMATIVA DE FUNCIONAMENT DELS CENTRES