Idioma: Català

Escola de natació

Escola municipal de natació Vilanova i la Geltrú

Nen nedant a l Esportiu la Piscina
 
MILLORES, ADAPTACIONS i MESURES COVID-19 ALS CURSETS DE NATACIÓ:
hi trobareu info súper important, us expliquem tots els aspectes que hem redefinit d'acord amb les noves normatives i necessitats.
Per l'ESPORTIUlaPISCINA, cliqueu AQUÍ.
Pel PARCdelGARRAF, cliqueu AQUÍ.
 
Amb 30 anys de dedicació a l'ensenyament de la natació, i un planter de 20 monitors i monitores titulats amb molts anys d'experiència, l'Escola Municipal de Natació Vilanova i la Geltrú és la opció ideal per a l'aprenentatge i millora de la natació en un entorn controlat i segur, tant per a nens i nenes com per a adults.  La nostra trajectòria és la nostra garantia. 
 
Equip d'ensenyants de natacióPels infants, des dels 6 mesos fins els 16 anys, tenim una proposta horària i de nivells de més de 100 grups /setmana, perquè puguis integrar la natació com a opció extraescolar en la complicada agenda dels nens i nenes.  I a l'estiu, et proposem cursets intensius, per afiançar l'aprenentatge de la natació.  L'objectiu de tots els nostres programes: convertir l'aigua en un medi atractiu.  
 
També sóm especialistes en la natació integrada en el programa escolar, amb una proposta que inclou l'adaptació per nivells i un seguiment continuat amb informes individualitzats a final de curs.
 

 
Cursets de natació ESTIU 2020
 
Clica AQUÍ per veure l'info 
 
 
Cursets de natació curs 2020 - 2021
 
Clica AQUÍ per descarregar el full informatiu amb horaris, preus i inscripcions al CMES ESPORTIUlaPISCINA
 
Clica AQUÍ per descarregar el full informatiu amb horaris, preus i inscripcions al CEM PARCdelGARRAF
 
Clica AQUÍ per descarregar el full informatiu amb horaris, preus i inscripcions dels cursets d'ADULTS