Idioma: Català

Escola de natació

Escola municipal de natació Vilanova i la Geltrú

Amb 30 anys de dedicació a l'ensenyament de la natació, i un planter de 20 monitors i monitores titulats amb molts anys d'experiència, l'Escola Municipal de Natació Vilanova i la Geltrú és la opció ideal per a l'aprenentatge i millora de la natació en un entorn controlat i segur, tant per a nens i nenes com per a adults.  Amb més de 2000 cursetistes cada any, la nostra trajectòria és la nostra garantia. 
 
Pels infants, des dels 6 mesos fins els 16 anys, tenim una proposta horària i de nivells amb més de 100 grups /setmana, perquè puguis integrar la natació com a opció extraescolar en la complicada agenda dels nens i nenes.  I a l'estiu, et proposem cursets intensius, per afiançar l'aprenentatge de la natació.  L'objectiu: convertir l'aigua en un medi atractiu pels nens i nenes que passen pels nostres programes.  També sóm especialistes en la natació integrada en el programa escolar, amb una proposta que inclou l'adaptació per nivells i un seguiment continuat amb informes individualitzats a final de curs.
 

Cursets Infantils de natació curs 2017-2018
Clica AQUÍ per descarregar el full informatiu amb els horaris i preus dels cursets al CMES ESPORTIUlaPISCINA
Clica AQUÍ per descarregar el full informatiu amb els horaris i preus dels cursets al CEM PARCdelGARRAF
 
Cursets de natació intensius estiu 2018

Clica AQUÍ per veure el full d'informació general, amb els preus i el calendari d'inscripcions (a la pg 1 està l'info del campus, i a la 2 la dels cursets de natació )

Clica AQUÍ per veure els horaris dels cursets

 
Cursets Infantils de natació curs 2018 -2019
Clica AQUÍ per descarregar el full informatiu per a les inscripcions de renovadors/ores al CMES ESPORTIUlaPISCINA
Clica AQUÍ per descarregar el full informatiu amb horaris, preus i instruccions inscripcions de renovadors al CMES ESPORTIUlaPISCINA
 
Clica AQUÍ per descarregar el full informatiu amb horaris, preus i inscripcions al CEM PARCdelGARRAF