Idioma: Català

CURSETS 2021-22 Sorteig Renovacions

Cursets de Natació 2021-2022
Inscripcions per a renovacions

 

El període preferent per a les renovacions és només per a nens i nenes que durant el curs 2020-2021 han fet i acabat un curs de natació extraescolar. En el cas que quedin rebuts pendents, s’hauran d’abonar abans de formalitzar la inscripció.

 

Durant el període de les renovacions (31/05-20/06), garantim a tots els/les cursetistes d’enguany la plaça pel curs vinent (2021-2022), al nivell que hagin assolit i pel mateix nombre de sessions a la setmana.

 

Documentació necessària per tramitar la inscripció: Si hi ha canvi en el compte bancari, caldrà la fotocòpia del primer full de la llibreta bancària i el DNI del titular del compte. Si no hi ha cap canvi, no cal res més.

 

Més endavant, publicarem els horaris definitius i les tarifes dels cursets 2021-2022.

 

Amb l’objectiu d’optimitzar el temps per fer les inscripcions, hi haurà dos períodes:

 

31/05—02/06 Només amb cita assignada per sorteig.


En aquest període, només s’atendran les peticions d’inscripció dins l’horari assignat, i per ordre de número de cursetista.


L’ordre de renovacions s’ha determinat pel procediment de sorteig públic celebrat el dia 26 d’abril. L’agenda de cites assignades resultant del sorteig la trobareu a continuació.
Tots els cursetistes del curs 2020-2021 han entrat al sorteig, i estan identificats amb el seu número de cursetista.
Si no sabeu el número de cursetista del vostre fill / filla, el podeu consultar a recepció o en qualsevol rebut o full d’inscripció.


Les renovacions les podreu fer dins l’horari que tingueu atorgat i podreu renovar la plaça mitjançant una de les dues possibles vies:

 

1- Presencialment dins l’horari establert en el sorteig.


2- NOVETAT, OPCIÓ RECOMANADA!: si no voleu venir en persona al centre, no cal que ho feu. Per evitar desplaçaments, trucarem individualment a l’hora assignada a tots els cursetistes. Si us plau responeu a la nostra trucada, que farem dins l’horari assignat en el sorteig, al número de contacte que consti a la vostra fitxa del cursetista, i podrem fer la reserva per telèfon.

 

03/06—20/06 Per ordre d’arribada (només renovadors).


Durant aquest període, continuarem garantint la plaça en les condicions abans descrites pels cursetistes 2020-21. Caldrà fer la inscripció en persona als centres esportius.

 

Calendari de cites assignades

 

HORARIS CITES PER RENOVAR

 

* Les cites assignades del 02/06 dimecres a les 09h, comencen en el número 62561, i avancen correlativament fins al 62782. Desprès d’aquest, es reinicia l’ordre tornant al començament de la llista, des del 16250 en endavant.