Idioma: Català

Vine i... deixa't cuidar!

Els teus gimnasos a Vilanova i la Geltrú. Grans sales de fitness, més de 200 hores per setmana d' activitats dirigides i 7 piscines, perquè trobis i gaudeixis de la teva manera pròpia i especial de fer esport, de fer salut. DOS CENTRES ESPORTIUS AL TEU SERVEI Al CEM PARCdelGARRAF i CMES ESPORTIUlaPISCINA de Vilanova i la Geltrú trobaràs la teva manera pròpia i especial de fer esport. A Vilanova i la Geltrú, tens dos centres esportius de fitness, perquè trobis la teva manera pròpia i especial de fer esport. 

 

Volem contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones mitjançant l'esport i les activitats relacionades amb la salut i el benestar!

fitness.png

Entrenaments fabulosos

Al Parc i a l'Esportiu trobaràs dues sales de fitness molt grans i equipades perquè entrenis còmodament, i espais específics per l'entrenament funcional, sempre amb un tècnic esportiu que t'assessorarà. 

adxtothom.png

Trobaràs la teva activitat dirigida

Més de 200 classes/setmana! Intenses, suaus, enèrgiques, tranquil·les, fàcils, coreografiades... tenim molta varietat, segur que trobaràs la teva! AQUÍ: activitats de Sala i Outdoor, AQUÍ: activitats d'Aigua.

loveaigua.png

Ens encanta l'aigua!

7 piscines per nedar i fer aquagim: des d'un vas homologat per a competició amb 25m de llarg, fins a grans hidromassatges amb dolls d'aigua a pressió. 

I a l'estiu, piscines a l'aire lliure, i solàrium tot l'any.

imagenessustituyendoiconos.png       

Estaràs còmode!

Vestidors grans i equipats, amb armariets individuals i dutxes individuals.  Aparcament gratuït, espai infantil i bar-restaurant al Parc. Ubicació inmillorable al centre de Vilanova a l'Esportiu.

 

Últimes Noticies