Idioma: Català

Celebrem 15 anys d'esport i salut a Vilanova!

Celebrem 15 anys d'esport i salut a Vilanova!

 


 

Activitats, experiències i sortejos per commemorar el 15è aniversari de la posada en marxa del Parc, i 10 anys de l'Esportiu la Piscina.

 


 

El 22 de gener de 2005 a les 08.00 del matí, el CEM PARCdelGARRAF va obrir les seves portes per primera vegada, oferint una proposta innovadora de esport i salut a Vilanova i la Geltrú, amb fitness del primer nivell a l'epicentre, molt a prop i a preus ajustats.  Per celebrar el temps transcorregut, els milers de sessions gaudides a les sales, els milions de metres nedats a les piscines, les tones de pes aixecades als fitness, els bilions de kilòmetres recorreguts a les cintes, les bicis i les el·líptiques, i els incontables moments de suor i somriures barrejats, tenim el gust de proposar una sèrie d'esdeveniments que començaran a la tardor de 2019 i finalitzaran a la primavera de 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

   

- 01/09 Aquest aniversari ha començat amb la Màquina del Temps al Parc: et proposem una experiència audiovisual on faràs un viatge en el teu temps vital. El teu cos és el teu temps.  Si encara no has viscut l'experiència, et recomanem que ho facis!

 

- 19/10 Dissabte a la plaça de la Vila: col·laborem amb l'AECC organitzant una master clas de Zumba a les 17.00 a la Plaça de la Vila, a càrrec d'Elvira, Olga i Judith.

 

 

- 27/10 en col·laboració amb el Parc Sanitari de Sant Joan de Déu del Garraf, participa en una MàsterClass d'Aquagim amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. Serà a la piscina del PARCdelGARRAF, a les 11.00hrs.

 

 

- 02/11 sortejarem un gran viatge entre tots els abonats i abonades.

 

 

 
Sorteig viatge Parc del Garraf i Esportiu