Idioma: Català

CAMPUS D'ESTIU KIDFIT 2020

 

Aquest estiu els teus fills i filles TAMBÉ s'ho passaran d'allò més bé al campus d'estiu KIDFIT.

Descarrega't el fulletó informatiu, clicant AQUÍ , el podràs consultar i compartir! 

Enguany seguint les instruccions de l'Ajuntament de Vilanova, hem posat en marxa un sistema de reserves que t'evitarà a tu i als professionals que hi intervenen, desplaçaments innecessaris. Les inscripcions es faran exclusivament, fins que es puguin gestionar des dels centres, en una plataforma on line que hem posat en marxa, i des d'ara mateix, POTS FER LA TEVA PREINSCRIPCIÓ I ASSEGURAR-TE LA PLAÇA PER 25 €! Aquest import es descomptarà de l'import final quan et reconfirmem el servei, o es reemborsarà en cas que canceli's amb més de 7 dies d'antelació respecte l'inici del servei.

 

 CLICA AQUÍ PER VEURE LES INSTRUCCIONS PAS A PAS PER FER LA INSCRIPCIÓ

 

 


ACTUACIONS COVID19 : 

 

- Pla PROTECT: aplicarem un pla de seguretat amb tot un conjunt de mesures i protocols controls de temperatura, ratis reduïts, protocols d'higiene i prevenció, i desinfeccions freqüents entre moltes altres accions) perquè els nens i nenes comptin amb totes les garanties i gaudeixin d'una experiència KIDFIT plena i segura.

- El nostre campus es desenvolupa en espais a l'aire lliure i/o de grans dimensions.

- T'informarem de tots els canvis donats per les autoritats i institucions.

- Si estàs preinscrit, quan aparegui la directriu oficial que marqui quan i com es desenvoluparan els casals, campus i colònies, t'enviarem un correu electrònic (a l'adreça que ens hagis facilitat) especificant el termini i forma per fer efectiu el pagament de l'import restant de les setmanes reservades. Si, per motiu de les noves mesures de funcionament que se'ns marquin des d'administració, l'activitat no es desenvolupés, o hi hagués canvis rellevants, també t'informarem, i si així ho vols, et farem el reemborsament de la reserva feta, pel mateix mitjà de pagament en què la vas abonar originalment.

INSCRIPCIONS:

Ara et pots assegurar la teva plaça, FES LA PREINSCRIPCIÓ AQUÍ 

Llegeix primer les instruccions AQUÍ


SUBVENCIONS:

- Clica AQUÍ https://seuelectronica.vilanova.cat/tramits/detall?id=17627 i trobaràs la informació referent a les Subvencions (beques) adreçades a infants, adolescents i joves per a la participació en activitats d'educació en el lleure a l'estiu 2020.

- Poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic info@parcdelgarrafsport.com per gestionar el tràmit.

 

Campus pdg

 

ESPORT I DIVERSIÓ, A LES MILLORS INSTAL·LACIONS!


Els nens i nenes del Campus KIDFIT del CEM PARCdelGARRAF fan activitats esportives, la majoria en espais a l'aire lliure a les millors instal·lacions esportives de Vilanova: a les nostres piscines, a les grans sales climatitzades i a les pistes de pàdel i d'atletisme. En grups reduïts i sota la supervisió i dinamització del nostre equip de monitors infantils i esportius. Moltes activitats es desenvolupen introduint l'anglès. Cada setmana, un "centre d'interès" diferent com a fil conductor i els divendres fem representació teatral: esport, activitats i diversió en les millors instal.lacions.

Descarrega't el fulletó informatiu, clicant AQUÍ , el podràs consultar i compartir!

Data Del 22/6 al 10/9. Dilluns a divendres (laborables) en torns setmanals.

Edat dels nens i nenes 3* a 15 anys. *Nascuts abans de l'1 de juny de 2017.

Lloc CEM PARCdelGARRAF, Ronda Ibèrica 60.

Horari 9.00 - 13.30 h, amb possibilitat d'acollida des de les 8.00 h, i també de 13.30 a 14.00 h. Juny, juliol i setembre, opció de dinar amb monitoratge (fins a les 15:00 h, juny juliol i setembre), o dinar + tarda + Enjoy English Afternoon (fins a les 17:00 h, juny i juliol).

Documentació necessària per formalitzar la inscripció Fes la preinscripció per fer la reserva de la teva plaça clica AQUÍ ) i tindràs la teva plaça assegurada. Quan arribi el moment, contactarem amb tu i completarem el procés d'inscripció. A més del nostre full d'inscripció que et facilitarem en aquell moment, et demanarem Fotocòpia de la cartilla de la Seguretat Social de l'inscrit.

Preinscripcions obertes. Places limitades. Si tens qualsevol dubte, envia'ns un mail a info@parcdelgarrafsport.com .