Idioma: Català

MULLA'T per l'esclerosi múltiple 2023

Enguany ens MULLEM per l'esclerosi múltiple!

 

Mulla’t tu també perquè es pugui acompanyar i oferir serveis a les persones que veuen com l'esclerosi múltiple avança i destinar fons a la recerca. Perquè l’esclerosi múltiple sigui història, Llença't i Mulla’t!

 

 

En col·laboració amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el diumenge 09 de juliol farem PORTES OBERTES A LA PISCINA EXTERIOR DEL PARC DEL GARRAF, perquè participi's en la capbuçada col·lectiva de les 12hrs. L'horari de les portes obertes serà durant el matí fins les 14.00 h 


- 09/07 MULLA'T PARCdelGARRAF - PISCINA EXTERIOR 12.00 h: ENS LLENCEM A L'AIGUA I ENS MULLEM PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE . De manera sincronitzada amb la majoria de piscines de Catalunya, a les 12 h farem una capbussada col·lectiva. Participa en aquest moment especial per l'Esclerosi Múltiple.


- 09/07 AQUAMULLA'T PARCdelGARRAF - PISCINA EXTERIOR 12.05 htot seguit desprès de la capbussada, continua la festa amb el Toni, la Lídia i la Laura Guilera. Sessió festivalera d'aquagim amb coreografies molt divertides per tancar la sessió ben MULLATS, ben cansats i amb un gran somriure a la cara! 

 


Per mullar-te mitjançant un donatiu, enguany es farà tot a la web oficial. Clica AQUÍ i pitja el botó DONATIU per fer-ho. També pots posar l'adreça https://www.fem.es/campanya/mullat/ al teu navegador.


I si vols mullar-te comprant marxandatge (com tots els anys, és xulísim!), ho podràs fer clicant AQUÍ , també a la web oficial.


T'esperem al mulla't!