Parc Del Garraf
Inici   »  ACTIVITATS   »  Activitats Dirigides

Activitats Dirigides

 

Al CEM PARCdelGARRAF i CMES ESPORTIUlaPISCINA trobaràs un ampli ventall d’activitats per a poder treballar els tres pilars bàsics del fitness: la resistència, la força i la flexibilitat. Així trobaràs a cada franja horària activitats dels tres tipus, per a que les puguis anar combinant i assoleixis un bon estat de forma.

També pots gaudir dels programes Les Mills: Body Pump i Body Combat, Body Vive, Body Jam, Body Balance i novetat tardor 2014, Zumba. Treballen coreografies amb objectius concrets i molt motivants durant tres mesos, que et permeten perfeccionar la teva tècnica d’entrenament.
I no pots perdre't les activitats on  som especialistes: Spinning, Pilates, Postural, Estiraments, Ioga, Aquagim, Aquafitness...

 


 

Les activitats d'entrenament cardiovascular tenen com a objectiu principal la millora del sistema cardiovascular i respiratori, indicades per disminuir el percentatge de greix corporal.

Spinning  - BodyCombat - CardioBox - BodyJam - Step - SH'BAM - ZUMBA - TRX FUNCIONAL

 

 

Les activitats d"entrenament muscular tenem com a objectiu principal la millora de la força, la resistència muscular i la composició corporal, mitjançant exercicis fàcils d"executar:

Abdominals - Body Pump - G.A.C.

 

 

Les activitats d"entrenament mixt busquen tant la millora del sistema cardiovascular i respiratori com la millora de la força i resistència muscular, mitjançant la combinació d"aquests dos tipus d"exercicis. Per tant, la disminució de greix corporal i millora de la composició corporal són els objetius principals: T.B.C.(Total Body Conditioning) - Body Vive

 

 

Les activitats d"equilibri cos i ment tenen com a principal objectiu el benestar i l"equilibri entre el cos i la ment. S"incideix a millorar la flexibilitat, la mobilitat articular i la propiocepció, donant èmfasi a la respiració i a la relaxació total: Body Balance - Estiraments - Ioga - Postural - Pilates Bàsic.

 

 

Són sessions amb suport musical que tenen com a objectiu millorar el nivell de condicionament físic aprofitant els beneficis i els avantatges que ofereix el mitjà aquàtic:

Aquabàsic - Aquafitness - Aquagim - Aqua TBC - Aqua Tono.

 

 

» Notícies relacionades