Idioma: Català

RESERVES D'ACTIVITATS DIRIGIDES

Reserva les teves sessions d'activitats dirigides a la web!

 

Inicialment els aforaments estaran limitats a cada sessió i activitat en funció de l’espai on es desenvolupi. Per facilitar que vinguis al centre amb la tranquil·litat de tenir la plaça reservada a la teva sessió, hem posat en marxa el sistema de reserves a la web per a les activitats dirigides.  Pels altres serveis, tenim aformaents molt grans i no preveiem que es faci necessari un servei de reserva prèvia.

 

Aquí tens una guia ràpida amb els enllaços als portals del Parc i de l'Esportiu, descarregue-la si la vols portar al mòbil a mà, o si la vols compartir: GUIA RÀPIDA 

 

No serà obligatori que vinguis amb reserva per les classes, però sí que t’ho recomanem, especialment en els serveis de les hores punta.

 

Si et trobes amb dificultats fent la reserva, adreçat a nosaltres o bé per mail o bé per telèfon des del dia que tornem a estar oberts, i t’ajudarem.

 

Si us plau, sempre tingues en compte que:

 

• Les reserves prèvies per a les classes dirigides et permetran venir a la instal·lació sabent que tens reservat el teu espai a la sessió que vols fer. No són obligatòries, però sí és recomanable que les facis especialment en les hores punta

 

• Es pot reservar per web des de 3 dies d’antelació fins a 60 minuts abans de l’inici de la classe.

 

• Cal que estiguis al centre 15 minuts abans de l’inici de la sessió, com a confirmació de la teva reserva (la confirmació es produeix automàticament quan passes la teva targeta pel torn entrant a la instal·lació; la targeta de proximitat te la donarem el primer dia que vinguis al centre).

 

• Si has fet una reserva i veus que no vindràs, si us plau anul·la-la i deixa l’espai disponible per a una altra persona. Ho pots fer a l’apartat “Les meves reserves”.

 

Necessitaràs saber el teu usuari i contrasenya per a l'àrea client.  Excepcionalment hem enviat durant aquests dies a tots els usuaris un email amb les vostres contrasenyes. Mirá a la teva carpeta d'spam si no el trobes.  També pots marcar l'opció que no recordes la contrasenya en el moment de fer la teva reserva. Recorda que necessites un usuari i contrasenya per a acada centre, són dues plataformes de reserves diferents i necessites dos accessos diferents.

  

Per fer la teva reserva:

 

1.- Entra a l'àrea d'abonat de la instal·lació on vols fer l'activitat:


CLICA AQUÍ per Parc

CLICA AQUÍ per Esportiu

 

2.- Tria el tipus d'activitat que vols fer.

 

3.- Selecciona la data de la teva classe.

 

4.- Clica a l'horari que t'interessi i confirma tot.

 

Rebràs un mail de confirmació i la teva reserva ja estarà feta.

 

Estem treballant per simplificar encara més aquest sistema, ben aviat estarà funcionant una visualització més intuïtiva i complerta.

 

Si vols instruccions més detallades per fer la reserva, aquí les trobaràs.  Et guien pas a pas, amb tots els detalls:

 

Instruccions pas a pas (visualització per activitat )

 

Instruccions pas a pas (visualització per setmana - aquesta visualització està en progrès de programació)


I una vegada més, et recordem que davant qualsevol dificultat, estem per ajudar-te.